Energiameister

Tooted

Maasoojuspumpade paigaldamine

Maasoojuspumpade paigaldamine

Maasoojuspumpade paigaldamine on efektiivne küttelahendus, mis kasutab maapinnast ammutatud soojust. Selle süsteemi puhul paigaldatakse maapinna ülemistesse kihtidesse spetsiaalne kollektor, mis on täidetud külmumiskindla vedelikuga. See vedelik kogub päikeselt saadud soojust maapinnast ja suunab selle maasoojuspumpa, kust omakorda soojus liigub edasi küttekehadesse. Kui vedelik on jahtunud, liigub see tagasi maapinna alla, et koguda uut soojust. Kuna maapinna temperatuur püsib aastaringselt stabiilsena, töötab süsteem ühtlaselt ja efektiivselt. Maakütte suurimateks eelistena on kasutusmugavus ja soodsam hind võrreldes mitmete teiste küttelahendustega. Kaasaegseid maasoojuspumpasid saab mugavalt juhtida nii puldi kui ka nutiseadme kaudu.

Maakütte paigaldamine on keeruline protsess, mis nõuab kvalifitseeritud spetsialiste. Energiameister pakub täislahendust, mis hõlmab nii õige maasoojuspumba valimist, eeltööde tegemist kui ka professionaalset paigaldust. Meie asjatundlik projektijuhtimine tagab, et iga paigaldus on tehtud kvaliteetselt ja parimate tulemuste saavutamiseks.

  • Kohalesõit vastavalt valitud paigalduskohale, kuni 30 km Smart Energy Solutions OÜ asukohast (juurdepääs tehnikutele peab olema tagatud);
  • Kütte ja tarbevee torude ühendamist kliendi poolt ettevalmistatud liitumispunktidega, maksimum 2 m soojuspumba siseosast – 1tk (ühendus arvestatud Alupex torudega);
  • Maakontuuri täitmine – 1tk (kuni 600 jm maatoru);
  • Maakontuuri torude isoleerimist Armaflexiga (maksimaalselt 4 meetrit isolatsiooni);
  • Süsteemi häälestamist/testimist, koolitust kliendile, seadme põhifunktsioonide tutvustamine (ei sisalda WiFi juhtimise häälestamist).
Elektritoite toomine seadmeni (koos lisa elektrikilbiga) tehnoruumis200€ kuni 400€ (sõltub peakilbi kaugusest)
Boiler soojuspumbale795€ kuni 1495€ (sõltub boileri suurusest ja tootjast)
3-Tee ventiil ja boileri temperatuuri andur150€ kuni 320€ (sõltub seadme margist)
Akupaak350€ kuni 650€ (sõltub akupaagi suurusest)
Tsirkulatsioonipump150€ kuni 400€ (sõltub pumba suurusest ja tootjast)
Tarbevee tsirkulatsioonipump200€ kuni 300€ (sõltub pumba margist)
Tarbeveeboileri ja akupaagiga paigaldusele lisandub kuni 700€ materjali ja paigalduskulu

Palun täida allolev vorm!